Vi søger to lærere til Skalmejeskolen

Vi søger to lærere på fuld tid

Brænder du for at medvirke til, at bevare motivation, nysgerrighed og lysten til at lære, for alle børn?

Er du fagligt velfunderet og har du lyst til at indgå i professionelle læringsfællesskaber?

Ønsker du at være en del af en skole i udvikling, hvor spirende teknologiforståelse, læring og musik/teater går hånd i hånd?

Kan du begå dig i en uhøjtidelig omgangstone og gode grin?

Så er du måske vores nye kollega.

Vi søger engagerede lærere til at være en del af vores skønne skole. Du vil blive en del af et engageret kollegie. Dynamik, læring, nysgerrighed og lysten til at lære sammen er vigtige aspekter i vores kultur.

Vi prioriterer trivsel og samarbejde i team højt, og du vil derfor blive en del af nogle meget engagerede og dynamiske fællesskaber: Tæt teamsamarbejde bidrager i høj grad til fælles planlægning, gennemførsel og evaluering af undervisningen.

Vi forventer at du:

• har evner og vilje til at indgå i samarbejde om læring og trivsel i fællesskabet og for det enkelte barn
  • er fagligt velkvalificeret
  • er åben og ærlig med et positivt menneskesyn
  • er motiveret for at arbejde med refleksion af egen og kollegers praksis – bl.a. gennem Co-teaching
  • kan indgå i meningsfulde fællesskaber
  • i mødet med barnet kan være rolig, nysgerrig og hjælpsom

Vi søger lærere til mellemtrinnet og evt. indskoling i fagene:

Håndværk & design, tysk, musik, matematik og natur/teknologi.

Skalmejeskolen ligger i den vestlige del af Sunds. Vi har 207 elever fordelt på 0. årgang til og med 6. årgang. På skolen har vi en stor og velfungerende SFO.

På Skalmejeskolen har vi en vision om, at vi vil ruste børnene til det samfund, de er en del af, samtidig med at de bevarer motivation, nysgerrighed og lysten til at lære. Dette gør vi ved at have fokus på både det faglige, det kreative og fællesskabet i skolen.

Vi er en musikprofilskole, så musikken og det at turde stå frem, bliver en vigtig del af børnenes dannelse. Skolen er fra 1980 og er en åben-plan skole, hvilket giver muligheder og inspiration til at nytænke pædagogiske tilgange til læring. Der er sjældent langt fra pædagogisk tanke til handling.

For yderligere oplysninger kontakt viceskoleleder Anita Lund på 22 95 33 50

eller Skoleleder Tina Fahnøe Munksgaard på 20 89 72 02 eller mail: skatf@herning.dk

På skolens hjemmeside kan du læse yderligere om os.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Tiltrædelsesdatoen er 1. august 2021.

Ansættelsesområdet er Herning Kommune. Alle, der bliver indstillet til en lærerstilling, skal kunne fremvise ren børne- og straffeattest.

Ansøgning og ansættelsesprocedure

Ansøgningsfristen er 29. april 2020 kl. 9.00.

Du søger stillingen via Herning Kommunes hjemmeside ”Gør karriere som lærer”

Ansøgning til lærerjob i Herning kommune

Der afholdes ansættelsessamtaler den 4. maj